back

Plato, MO

full site

All About Plato, Missouri

Plato is an incorporated village in northwestern Texas County, Missouri, United States. It is located about twenty miles northwest of Houston and ten miles south of Fort Leonard Wood on Route 32. Plato had an estimated population of 65 in 2007. The community was founded in 1874 and is named after the ancient Greek philosopher Plato. It is the birthplace of screenwriter Josh Senter who is known for his work on Desperate Housewives.

 

back

Plato, MO

full site
back

Plato, MO

full site

Weather Forecast for Plato

Wed
Aug 20
Partly Cloudy
 
High:93
Low:71
Thu
Aug 21
Mostly Sunny
 
High:95
Low:73
Fri
Aug 22
Mostly Sunny
 
High:97
Low:72
Sat
Aug 23
Sunny
 
High:97
Low:71
Sun
Aug 24
Sunny
 
High:98
Low:71
back

Plato, MO

full site

Restaurants In Plato, Missouri

Restaurant information currently unavailable.

Please try again soon.

back

Plato, MO

full site

Hotels In Plato, Missouri

Hotel information currently unavailable.

Please try again soon.

back

Plato, MO

full site

Local News for Plato, Missouri

Local news currently unavailable.

Please try again soon.

back

Plato, MO

full site

Local Tweets for Plato, Missouri

Tuhan menciptakan mulut bukan hanya untuk membicarakan orang lain.
NdaYH_, (08/20/2014)
 
Lhh t.co/NdpehS2Mi5
MoneyMitch2014, --- !ruby/object:Twitter::Place attrs: :full_name: Fort Leon (08/20/2014)
 
wohoo can't wait, kembaran gua ser @sherylsheinafia @seriezra2
Diajenggzara, (08/20/2014)
 
cepetan nyala pliiiiiiisssss :')
Diajenggzara, (08/20/2014)
 
Dih kamu kok jahat sih ser"@seriezra2: Semoga ka sheryl ga baca *pray* "@Diajenggzara: wohoo can't wait, kembaran gua ser @sherylsheinafia"
Diajenggzara, (08/20/2014)
 
I prefer the jealous type, at least I know you care.
DavineGrinman, (08/20/2014)
 
Enggop eh, buat apo di maafke mseh ke ck itu -,- "@RPFR22: @NdaYH_ haha maap ke lah :D hehe"
NdaYH_, (08/20/2014)
 
Kenapa kasian sama ade gua ser :D"@seriezra2: Gua kasian jeng sama ka @sherylsheinafia :') "@Diajenggzara: Dih kamu kok"
Diajenggzara, (08/20/2014)
 
Iya @sherylsheinafia ulangtahunnya kek gua ser. Jodoh !! :')"@seriezra2: Oh iya dia dibawah kita ya dia haha"
Diajenggzara, (08/20/2014)
 
Hehe insyaallah kalo biso maafke :D"@RPFR22: @NdaYH_ Allah kan pemaaf O:) jadi kito harus maapke pulo :)"
NdaYH_, (08/20/2014)
 
Sama bulan doang, klo @sherylsheinafia tanggalnya pun sama :')"@seriezra2: Doi lu juga sama ultahnya kayak lu jeng. :p"
Diajenggzara, (08/20/2014)
 
Today stats: No new followers, 2 unfollowers via t.co/wigwVTaIA8
Nosweet1420, (08/20/2014)
 
Kerenan adenya yah :( "@seriezra2: Cakepan ade nya jeng~"@Diajenggzara: Sama bulan doang, klo @sherylsheinafia tanggalnya pun sama :')"
Diajenggzara, (08/20/2014)
 
Ohh god, ade gua merebut segalanya :'( "@seriezra2: Pokoknyaa the best deh adenya :) "@Diajenggzara: Kerenan adenya yah :("
Diajenggzara, (08/20/2014)